EdsKitchen bij je thuis

“Mensen een plezier doen met een culinaire avond”

Thuis een avondje culinair genieten met alle aandacht voor je gasten. Zonder de heisa van de afwas en zonder zelf te koken. Dat is EdsKitchen bij je thuis.

Koken op locatie en mensen verwennen met smaak. Daar word ik blij van. Of het nu gaat om een compleet zesgangendiner, inclusief wijnen, voor 16 personen of om een wat simpeler diner voor zes, ik doe het graag. De voorbereidingen tref ik in EdsKitchen, het koken doe ik bij u thuis. In uw keuken. Live dus.

Koken op locatie is altijd maatwerk. Alles is bespreekbaar. Uw wens is mijn uitgangspunt. Mijn doel is u een avond culinair te kunnen verwennen.

Workshops
Op locatie koken hoeft overigens niet per se een diner te zijn. Er is meer mogelijk. Een kookworkshop bijvoorbeeld: samen (leren) koken met EdsKitchen en na afloop culinair genieten. Of een smaakworkshop: samen proeven, smaken herkennen en wine tasting. Het kan allemaal.

Borrelen met EdsKitchen
Een feestje? Een borrel? Een netwerklunch? EdsKitchen verzorgt ook catering. Van borrelhapjes tot complete lunches.

Meer weten?
Neem dan contact met me op via @EdsKitchen op Twitter, via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen met 06-54950345