Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/users/edskiftp/edskitchen.nl/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/users/edskiftp/edskitchen.nl/libraries/joomla/string/string.php on line 29

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/users/edskiftp/edskitchen.nl/libraries/joomla/string/string.php on line 30
Recepten - EdsKitchen
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #
Gemarineerde zalm met feta, biet en komkommer
  • Aantal personen: 4
  • Bereidingstijd: een uur, wachten 2 dagen
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
Haring, biet en dille in verschillende bereidingen
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: uur
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
maandag, 24 juni 2013

Prima gerecht voor warme dagen: kan ook lauwwarm of zelfs koel gegeten worden!

Kip, kroepoek met tarwegras en kerrie, venkel, crème van wortel en sinaasappel
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 50 mnuten
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
Wortelcreme met coquilles, asperges, landcress en vanillezout
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 50 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
zaterdag, 22 juni 2013

Het seizoen voor asperges is zo goed als voorbij, maar met groene asperges kan dit recept natuurlijk ook!

Asperges met kwartelei, aardappel, ham en schuimige parmezaan
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 45 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
Brandnetel en fontina risotto met magnolia en pinksterbloem
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 45 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
woensdag, 08 mei 2013

De magnolia bloeit maar heel even dus nu kan het!

Pizza met tomaat, salami en oregano
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: tweeenhalf uur (inclusief wachten)
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
maandag, 06 mei 2013

Altijd lekker en naar ieders smaak te bereiden: pizza.
Een pizzasteen vind ik een geweldig hulpmiddel (zo krijg je sneller meer hitte in je pizza) maar zeker geen noodzaak. Kijk ook hoe chef Jonathan Karpathios zijn pizza maakt.

Wortel: geroosterd, in risotto, gemarineerd en als chips, met rucola en veldsla
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 75 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
Piepkuiken met oerwortel, chioggiabiet, kerrie en oregano
  • Aantal personen: 2
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
Gerookte zalm met groente, kruiden en cress
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 45 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
maandag, 08 april 2013

Lekker fris door de rauwe stukjes biet en de wasabimayonaise tegenover de warmte van de tomaat en de aardappelknoflook-puree

<<  1 2 [34 5 6 7  >>