Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/users/edskiftp/edskitchen.nl/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/users/edskiftp/edskitchen.nl/libraries/joomla/string/string.php on line 29

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/users/edskiftp/edskitchen.nl/libraries/joomla/string/string.php on line 30
Recepten - EdsKitchen
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #
Vijgen met parmaham, macadamia, truffelhoning en vijgendadelazijn
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : zeer makkelijk
dinsdag, 21 augustus 2012

Snel en makkelijk voorgerecht! Vijgen met parmaham, macadamia, truffelhoning en vijgendadelazijn.

Sardines, creme van wortel, chioggiabiet, tomaat, bieslook en piment d'espelette azijn
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: minder dan een uur
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
dinsdag, 07 augustus 2012

Verwarm een oven voor op 200°. Schil de bietjes en snijd ze in plakken.

Eendenborst met chioggiabiet, kastanjechampignons en mango
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 60 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
donderdag, 02 augustus 2012

Verwarm een oven voor op 200°. Schil de bietjes en schaaf er met de kaas- of truffelschaaf een stuk of tien flinterdunne plakjes van.

Gerookte kip met pastinaakcreme, wortel, paddestoelen en wilde perzik
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 60 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
dinsdag, 24 juli 2012

Verwarm een oven voor op 80°. Schil de pastinaken en snijd in stukken. Kook ze gaar in de bouillon in ongeveer twintig minuten.

Soep van paprika en vanille met kreeft en dragon
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 50 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : zeer makkelijk
woensdag, 27 juni 2012

Steek de paprika's op een vleesvork en rooster ze boven een gasvlam rondom tot ze zwart zijn. Doe ze in een plastic zak en laat ze daar tien minuten in zitten.

Kwartel met zoete bataat, jonge tuinbonen en red chard
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 80 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
dinsdag, 19 juni 2012

Schil de bataten en kook ze in gezouten water in 20 minuten gaar. Stamp, samen met een klontje boter en een scheutje room, tot een zalvige puree. Maak op smaak met zout en peper en werk door een zeef.

Eendenborst met aardappel, tuinbonen, bosbessen en vlierbloesem
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 60 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : uitdagend
maandag, 11 juni 2012

Doe 150 gr bosbessen en de suiker in een pan, voeg 5 el water toe en breng langzaam aan de kook.

Lamskoteletten met zoete aardappel, tijm en paddestoelen
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 120 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
vrijdag, 11 mei 2012

Schil de aardappels en snijd ze in gelijke delen. Kook ze in water met wat zout in ongeveer twintig minuten gaar. Giet af en werk door een pureeknijper of stamp ze tot puree.

Stamppot met raapstelen, rookworst van kalf, vijgenmosterd en pinksterbloemen
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : zeer makkelijk
zondag, 06 mei 2012

Schil de aardappels en kook ze in water met wat zout gaar in ongeveer twintig minuten.

Varkensbuik met zuurkool, truffelaardappel en pinksterbloemen
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 120 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
woensdag, 25 april 2012

Breng een pan water aan de kook (waar de plakken varkensbuik in passen). Zout het water en voeg twee laurierblaadjes, de tijm en de rozemarijn toe.

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>