a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #
Gemarineerde zalm met gegrilde groenten en dillemayonaise
  • Aantal personen: 4
  • Bereidingstijd: 2 dagen
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
vrijdag, 20 april 2012

Leg de zalm met de velkant naar beneden in een passende schaal. Verdeel er het zout en de suiker over.

Gegrilde groenten met geitenkaas en rucola
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: minder dan een uur
  • Moeilijkheidsgraad : zeer makkelijk
donderdag, 12 april 2012

Verwarm de oven voor op 200°. Snijd het loof van de venkel en bewaar het.

Chioggiabiet met geitenkaas en couscous
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: minder dan een uur
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
vrijdag, 30 maart 2012

Kook de rode bieten in de schil in drie kwartier gaar. Laat ze iets afkoelen, verwijder de schil en rasp ze dan grof.

Gnocchi met salie, lardo en parmezaan
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 60 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
vrijdag, 16 maart 2012

Schil de aardappelen en kook ze in een beetje water met wat zout gaar. Laat ze dan uitdampen.

Risotto met zalm, crème van broccoli, rauwe venkel en gerookte forel
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
zaterdag, 04 februari 2012

Snijd de zalm in kleide blokjes. Snipper de sjalot. Snijd de roosjes van de broccoli en bewaar de stronk: snijd ook die in kleine blokjes.

Spaghetti met gerookte forel, paling en verse kruiden
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
woensdag, 09 november 2011

Breng een flinke pan water aan de kook en voeg, als het kookt een el zout toe.

Duif met spruitenpuree, paarse en oranje wortel en walnoot
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 60 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
maandag, 07 november 2011

Maak de spruiten schoon en snijd ze aan de onderzijde kruislings in. Schil de paarse wortels en snijd deze in stukken van twee cm.

Groentelasagne met aubergine, courgette, zongedroogde tomaat, pesto en gerookte kip
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
donderdag, 03 november 2011

Verwarm de oven voor op 80°C. Snijd de courgette en de aubergine in dunne plakken. Bestrooi de plakken aubergine met wat zout en laat vijf minuten staan, dep ze daarna droog.

Kwartel met pastinaakpuree en paddestoelen
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 60 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
woensdag, 26 oktober 2011

Verwarm de oven voor op 200°. Schil de pastinaken en snijd grof in stukken. Kook ze in water met wat zout gaar.

Soep van pompoen en winterpeen
  • Aantal personen: 4
  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : zeer makkelijk
dinsdag, 18 oktober 2011

Rasp de wortel, snijd de pompoen in parten en verwijder de zaadjes en de schil. Snijd ze dan beide in blokjes van ongeveer een cm. Doe de pompoenblokjes in een pan en zet ze net onder water.

<<  1 2 3 4 5 [67 8 9  >>