Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/users/edskiftp/edskitchen.nl/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/users/edskiftp/edskitchen.nl/libraries/joomla/string/string.php on line 29

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/users/edskiftp/edskitchen.nl/libraries/joomla/string/string.php on line 30
Recepten
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Recepten beginnend met G

Gestoofde varkensschouder met aardappelpuree, wortel en shiso purple
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 4 uur
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
Gele, rode en chioggiabietjes met geitenkaas, appel en kruim van Heydehoeve spek
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 60 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
Gerookte makreel met salade en ijs van komkommer en granny smith
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 45 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
Gemarineerde zalm met feta, biet en komkommer
  • Aantal personen: 4
  • Bereidingstijd: een uur, wachten 2 dagen
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
Gerookte zalm met groente, kruiden en cress
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 45 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
maandag, 08 april 2013

Lekker fris door de rauwe stukjes biet en de wasabimayonaise tegenover de warmte van de tomaat en de aardappelknoflook-puree

Geroosterde gele bietjes met tijm, rookworst, aardappelpuree, gebakken salie en frambozenmosterd
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
donderdag, 14 februari 2013

Lekker winters gerecht, laat vooral de schil om de bietjes voor meer smaak!

Gerookte kip met pastinaakcreme, wortel, paddestoelen en wilde perzik
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 60 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
dinsdag, 24 juli 2012

Verwarm een oven voor op 80°. Schil de pastinaken en snijd in stukken. Kook ze gaar in de bouillon in ongeveer twintig minuten.

Gemarineerde zalm met gegrilde groenten en dillemayonaise
  • Aantal personen: 4
  • Bereidingstijd: 2 dagen
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
vrijdag, 20 april 2012

Leg de zalm met de velkant naar beneden in een passende schaal. Verdeel er het zout en de suiker over.

Gegrilde groenten met geitenkaas en rucola
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: minder dan een uur
  • Moeilijkheidsgraad : zeer makkelijk
donderdag, 12 april 2012

Verwarm de oven voor op 200°. Snijd het loof van de venkel en bewaar het.

Gnocchi met salie, lardo en parmezaan
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 60 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
vrijdag, 16 maart 2012

Schil de aardappelen en kook ze in een beetje water met wat zout gaar. Laat ze dan uitdampen.

[12  >>