a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Recepten beginnend met G

Groentelasagne met aubergine, courgette, zongedroogde tomaat, pesto en gerookte kip
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
donderdag, 03 november 2011

Verwarm de oven voor op 80°C. Snijd de courgette en de aubergine in dunne plakken. Bestrooi de plakken aubergine met wat zout en laat vijf minuten staan, dep ze daarna droog.

Gele courgette met kip, mozzarella en bieslookmayonaise
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: minder dan een uur
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
zondag, 26 juni 2011

Meng de mayonaise met de bieslook en het limoensap. Proef en maak op smaak met zout en peper, zet dan koel weg.

Glühwein
  • Aantal personen: 6
  • Bereidingstijd: 60 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
dinsdag, 21 december 2010

Heel veel variaties bestaan er al van Glühwein. Via twitter ontving ik een hoop tips en na een aantal pogingen, waarbij steeds tussendoor werd geproefd kwam ik tot het volgende recept!

Gezonde lunch
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : zeer makkelijk
zondag, 07 november 2010

Snijd de gerookte kip in plakken en de zongedroogde tomaten in reepjes. Beleg een boterham met de helft van de kip en smeer er wat pesto over.

Gerookte paling, bloemkoolmousse en haringkaviaar
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 60 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : uitdagend
dinsdag, 13 juli 2010

Wat gaat het toch snel! Alweer de derde inzending voor de Lekker Hapje Cup 2010 in mijn groep. Gerookte paling, mousse van bloemkool, haringkaviaar en saus van bieslook, peterselie en akvavit.

<<  1 [2