Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/users/edskiftp/edskitchen.nl/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/users/edskiftp/edskitchen.nl/libraries/joomla/string/string.php on line 29

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/users/edskiftp/edskitchen.nl/libraries/joomla/string/string.php on line 30
Recepten
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Recepten beginnend met K

Kip met polenta, crème van mais, popcorn, rucola en gerookte olijfolie
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 50 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
Kip, kroepoek met tarwegras en kerrie, venkel, crème van wortel en sinaasappel
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 50 mnuten
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
Kwartel met zoete bataat, jonge tuinbonen en red chard
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 80 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
dinsdag, 19 juni 2012

Schil de bataten en kook ze in gezouten water in 20 minuten gaar. Stamp, samen met een klontje boter en een scheutje room, tot een zalvige puree. Maak op smaak met zout en peper en werk door een zeef.

Kwartel met pastinaakpuree en paddestoelen
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 60 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
woensdag, 26 oktober 2011

Verwarm de oven voor op 200°. Schil de pastinaken en snijd grof in stukken. Kook ze in water met wat zout gaar.

Kreeft met venkel, aardappel en pernodmayonaise
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: minder dan een uur
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
vrijdag, 14 januari 2011

Verwarm de oven voor op 180°. Schil en was de aardappels en dep ze droog. Snijd ze in vieren.

Kalfsoester, gestoofde wortelen in room, sjalot en peterselie en een schuim van doperwten
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 75 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
woensdag, 21 april 2010

Verwarm de oven voor op 180 graden. Schrap of schil de wortels en verwijder het loof maar laat 2 cm zitten. Verwijder de schil van de sjalot en snijd ze in vieren.