Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/users/edskiftp/edskitchen.nl/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/users/edskiftp/edskitchen.nl/libraries/joomla/string/string.php on line 29

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/users/edskiftp/edskitchen.nl/libraries/joomla/string/string.php on line 30
Recepten
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Recepten beginnend met R

Rode kool met balsamico, sukade en aardappel
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 4 uur
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
Ravioli met porcini en poeder van reuzenzwam
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 60 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
Risotto met porcini
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 40 mnuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
vrijdag, 27 september 2013

Ze zijn er weer: verse porcini en veel andere wilde paddestoelen. Heerlijk herfstig en in Nederland bekend onder de naam eekhoorntjesbrood, maar porcini vind ik zoveel mooier klinken. Een absolute klassieker en een van mijn favoriete gerechten.

Ravioli met zalm, kervel, dille en zoetzure komkommer
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 60 mnuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
Ravioli met piment, salami, lardo en worst van Livar, tomaat en basilicum
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 50 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
Ravioli met tarwegras, bloemkool, mozarella en parmezaan
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 45 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
Ravioli met paddestoelen, cashewnoot, tijm en shiso purple
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 60 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
woensdag, 06 februari 2013

Ook prima geheel vegetarisch te maken, neem dan wat meer noten, parmezaan en paddestoelen.

Risotto met zalm, crème van broccoli, rauwe venkel en gerookte forel
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
zaterdag, 04 februari 2012

Snijd de zalm in kleide blokjes. Snipper de sjalot. Snijd de roosjes van de broccoli en bewaar de stronk: snijd ook die in kleine blokjes.

Risotto met gerookte kip en pompoen
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: minder dan een uur
  • Moeilijkheidsgraad : redelijk makkelijk
vrijdag, 23 september 2011

Snipper de sjalot. Snijd de pompoen en de kip in kleine blokjes.

Risotto met courgettes en blauwe kazen
  • Aantal personen: 2
  • Bereidingstijd: minder dan een uur
  • Moeilijkheidsgraad : gemiddeld
dinsdag, 19 juli 2011

Snijd van elke courgette 1/3 af en houd deze apart. Snijd de rest in blokjes en doe over in een pan.

[12  >>